NEWS

Zeeman Jachtbouw gaat verder als VMG Yachtbuilders

Zeeman Jachtbouw BV uit Enkhuizen gaat verder als VMG Yachtbuilders BV. De werf blijft nieuwe jachten bouwen, refits uitvoeren en onderhoud plegen, zoals ze al meer dan 30 jaar doet. Het bedrijf blijft ook op de huidige lokatie.

De werf wil meerdere merken nieuw gaan bouwen en heeft daarom gekozen voor een neutralere, overkoepelende naam. Het merk Zeeman Yachts® van de ontwerper Arjen Keer blijft gewoon bestaan en zal ook in de toekomst klassiek gelijnde schepen met moderne vaareigenschappen blijven leveren voor de ontdekker van het ruigere water.

Daarnaast zal VMG Yachtbuilders het alombekende merk Puffin Yachts® van de hand van Olivier van Meer gaan bouwen. Puffin Yachts® voorziet met haar brede range van modellen al jaren in de behoefte van de liefhebber van echte klassiekers.

De organisatie van het bedrijf heeft ook wat veranderingen ondergaan. Govert Bolier, die al jaren mede-eigenaar was- is nu tevens directeur en Tim van Daal is aangetrokken als commercieel manager en hiermee verantwoordelijk voor marketing en verkoop.

VMG Yachtbuilders zal zich in haar nieuwe hoedanigheid presenteren op Boot Düsseldorf 2015 en is te vinden in hal 7a op stand D15.

Related items