Talentvolle ambachtslieden van over de hele wereld komen naar Nederland voor de beroemde Nederlandse scheepswerven: de ongeëvenaarde design-kwaliteit en de efficiëntie van de bouwprocessen zijn erg aantrekkelijk. Bij VMG Yachtbuilders omarmen we deze traditie door specialisten van over de hele wereld welkom te heten in ons team.

Dit is wat we
je #beloven%

Team als een familie

VMG Yachtbuilders is gevestigd in Enkhuizen, een plek met een ‘kleinstadsgevoel’ en tegelijkertijd dicht bij Amsterdam. Ons team is zeer divers: jong, oud, zeer bekwaam en leerlingen. We behandelen elkaar als familie: je bent niet alleen een personeelslid, maar je maakt deel uit van een team dat een prachtig product van uitstekende kwaliteit levert.

Werken met de beste materialen

Bij VMG Yachtbuilders geloven we in kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dat betekent werken met de allerbeste materialen aan projecten die voor de eeuwigheid zijn gemaakt. Onze hoogwaardige jachten gaan lang mee, mits ze met respect en zorg worden behandeld. Ons toegewijde team speelt een sleutelrol in het bouwen, onderhouden en verbeteren van jachten, zodat ze niet alleen een leven lang meegaan, maar zelfs nog langer.

Continu leren aan onze academie

Bij VMG Yachtbuilders geloven we sterk in het idee dat je nooit te oud bent om te leren. Daarom investeren we volop in de groei en ontwikkeling van ons team. Of je nu al jarenlange ervaring hebt of aan het begin staat van je carrière, onze uitgebreide trainingen en mentoring programma’s staan klaar om je te ondersteunen. Onze eigen academie is er speciaal voor jonge, ambitieuze talenten die hun vaardigheden willen aanscherpen. Sluit je aan bij ons team en ontdek hoe we samen blijven groeien en leren!

Droom je ervan om de industrie in te duiken?

Ben jij iemand die bij elke haven even stiekem naar de prachtige jachten gluurt? Kriebelt het bij jou om deel uit te maken van deze bruisende wereld, maar twijfel je of je wel voldoet aan de vereisten? Geen zorgen! Bij VMG Yachtbuilders verwelkomen we enthousiaste zielen van alle achtergronden en talenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw droom werkelijkheid kan worden in een van onze inspirerende trainingsprogramma’s. De zee wacht op jouw talent!

    Kom jij ons team versterken?
    Kies een bestand (.doc, .docx, .pdf)
    Kies een bestand (.doc, .docx, .pdf)
    Kies een bestand (.doc, .docx, .pdf)