Publication date

VMG Yachtbuilders is gevestigd in Enkhuizen en gespecialiseerd in het hoogwaardige, custom en semi-custom build segment. VMG heeft o.a. twee eigen merken: Puffin en Agile Yachts en kan bouwen tot 40 meter, zowel zeil als motor. Tot die maat is er geen vraag die wij niet aan kunnen.

In Enkhuizen heerst al generaties lang een jachtbouwcultuur, waardoor wij beschikken over enorm vakmanschap op zowel het moderne als traditionele vlak.

Wij zijn trotse Nederlandse jachtbouwers die met een passie voor perfectie dromen realiseren die de geschiedenisboeken in gaan. Ben jij bereid je hieraan te verbinden?

Wij vragen

Een ervaren en/of leergierige Scheepstimmerlieden voor de luxe (custom build) sector, die kennis heeft (of wil leren) van speciaal geselecteerde houtsoorten & fineren, meubel- en exterieurbeslag en alle voorkomende noviteiten als allround meubelmaker. Hij of zij is bekend met een zeer uitgebreid machinepark, waaronder een CNC-machine en alle meest voorkomende elektrische handgereedschappen.

Iemand voor wie tekeningen lezen (of tevens tekeningen vervaardigen) een normale communicatievorm op de werkvloer is.

Je bent veelzijdig en zelfstandig en hebt eventueel kennis, of anders interesse in het werken met en produceren van composieten die gebruik maken van glas, carbon, aramide en hybride vezels.

Je hebt een uitgebreide gereedschapskist aan talenten, gezond verstand en oplossingsgerichtheid.

Wij bieden

Dynamische werkomgevingen, waaronder een afbouw- en composietafdeling, eigen spuitcabine, prefab/afbouwloods, verkoophaven en jachtservice met getalenteerde, inspirerende en gedreven collega’s die afzonderlijk of gezamenlijk inzetbaar zijn voor de meest voorkomende werkzaamheden in de luxe jacht-, interieur en exterieur (af)bouw, zowel in binnen- als buitenland.

Geïnteresseerd geraakt?

Graag je sollicitatie in een sollicitatiebrief met CV naar:
VMG Yachtbuilders bv
T.a.v. Matthijs van Daal
Info@VMGyachtbuilders.nl

Voor meer informatie: 0228 322 352