BUBBELS & BOATS is back!

03-05-2022

BUBBELS & BOATS is back!

Na twee coronajaren is 21 Mei het leukste vaarfeestje van het jaar weer terug! Een nieuwe editie van BUBBELS & BOATS! Dit jaar pakken we extra uit omdat we twee jaar hebben moeten missen!

Heeft u een nieuw/ander E-mail adres of heeft u nog geen uitnodiging ontvangen en wilt u dit feestje niet missen? laat dan hieronder uw gegevens achter dan kijken wij of er nog een plekje voor u vrij is op de gastenlijst!

We pakken de traditie weer op; ieder voorjaar organiseert VMG Yachtbuilders DE seizoensopening voor alle watersportliefhebbers en professionals, jong en oud.  De dag gaat over Varen, Ervaren, Rijden en Proeven! Zo kan er op verschillende snelle boten worden gevaren en liggen er meerdere prachtige jachten bij ons in de haven (bezichtiging mogelijk op afspraak). BMW Dusseldorp is ook van de partij; er kan zowel worden gekeken naar als gereden met exclusieve BMW’s, BMW M’s en Alpina bolides. Ook kunt u deelnemen aan wijn- en bubbelproeverijen.

Verder kijken we kort met u terug op de projecten van de afgelopen jaren en vertellen wij u graag over onze grootse toekomstplannen!

Vergeet u zich niet aan te melden? Dan bent u van harte welkom tijdens Bubbels & Boats op de werf van VMG Yachtbuilders, in het pittoreske centrum van Enkhuizen. Deze dag beleven wij -als vanouds- onder het genot van fantastisch eten en natuurlijk bubbels!

 

Looking for a service partner?