13 MEI: BUBBELS & BOATS 2023

26-04-2023

13 MEI: BUBBELS & BOATS 2023

Het is tijd voor de 2023 editie van het leukste vaarfeestje van het jaar!

Dé seizoensopening voor alle watersportliefhebbers en professionals, jong en oud. Georganiseerd door de VMG Groep.

Deze dag zal in het teken staan van kwaliteit! Kwaliteit is de belangrijkste kernwaarde van alles wat wij doen bij de VMG groep. Zo kan er tijdens Bubbels & Boats op verschillende snelle boten worden gevaren en liggen er meerdere prachtige kwaliteitsjachten bij ons in de haven. Alle jachten zijn gebouwd of gerefit door VMG en wij zijn trots ze aan u te kunnen tonen. (bezichtiging mogelijk op afspraak).

Ook onze spiksplinternieuwe Arcona 385 is deze dag te bewonderen. Bent u benieuwd naar alle ins en outs over het Zweedse kwaliteitsmerk Arcona? Urban Lagneus, de CEO van Arcona zal aanwezig zijn om u alles te vertellen en om al uw vragen over het merk Arcona te beantwoorden. Ook is onze Nederlandse agent Allround Yachting aanwezig.

Bubbels & Boats kent ook nog een primeur! Salut Boats is aanwezig met de nieuwste Salut 38 Coupé. Deze is pas enkele dagen voor het event klaar en is voor het eerst te zien op Bubbels & Boats!

BMW Dusseldorp is natuurlijk ook weer van de partij met exclusieve auto’s. Er kan wedstrijd gezeild worden met model zeilboten en natuurlijk is er een bubbel proeverij! Maar bovenal draait deze dag om het samen zijn met uitsluitend leuke mensen en genieten van lekker eten, mooie drankjes en natuurlijk veel bubbels!

Verder kijken we kort met u terug op de projecten van de afgelopen jaren en vertellen wij u graag over onze grootse toekomstplannen!

Vergeet u zich niet aan te melden? U bent op 13 mei vanaf 15:00 uur van harte welkom tijdens Bubbels & Boats op de werf van VMG Yachtbuilders, in het pittoreske centrum van Enkhuizen. Deze dag beleven wij -als vanouds- onder het genot van fantastisch eten en natuurlijk bubbels!

 

 

Looking for a service partner?