VMG viert lustrum tijdens Bubbels & Boats 2020 (Afgelast)

17-02-2020

VMG viert lustrum tijdens Bubbels & Boats 2020 (Afgelast)

Vanwege Corona uitstel voor Bubbels & Boats!

Het leukste watersportfeest van het jaar kan helaas niet doorgaan op 25 april.

De Nederlandse overheid heeft een aantal voorlopige maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Eén daarvan is het afgelasten van evenementen van 100 man of meer. Gezien de rappe ontwikkelingen lijkt het erop dat de kans zeer aanzienlijk is dat deze situatie nog wel even duurt.

Dit betekent dat wij Bubbels & Boats 2020 “Het grote lustrum feest” gepland op 25 april 2020 zekerheidshalve uitstellen. Niet getreurd: uitstel is zeker geen afstel! Wij zullen een nieuwe datum bepalen zodra dit mogelijk is. Wij berichten u tijdig, zodat die direct in de agenda kan worden geblokkeerd.

Mocht u in de tussentijd vragen voor ons hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij bedanken u voor uw begrip kijken uit naar de datum dat wij met u allen ons lustrum kunnen gaan vieren!

Team VMG Yachtbuilers

 

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent een nieuwe editie van Bubbels & Boats. Dit jaar pakken we extra uit om ons 5-jarige bestaan te vieren!

Inmiddels is het traditie; ieder voorjaar organiseert VMG Yachtbuilders het leukste vaarfeestje van het jaar voor jong en oud. Dit jaar kijken we tijdens Bubbels & Boats graag met u terug op de projecten die ons brachten op het punt waar we nu staan.

Dit jaar vindt Bubbels & Boats op 25 april vanaf 16:00 uur plaats op de werf van VMG Yachtbuilders aan de Paktuinen in Enkhuizen. Dit alles doen wij zoals van ouds onder het genot van fantastisch eten en natuurlijk bubbels!

Heeft u onze uitnodiging van Bubbels & Boats niet in uw mail gekregen??, maar hoort u er natuurlijk wel bij? schrijf u in door op onderstaande link te klikken.

Klik hier om u aan te melden.

 

Looking for a service partner?